Skip to content

Важно ли е в днешно време да се поддържа онлайн репутация?

ноември 5, 2011

В последните месеци се споменаваше често за онлайн репутация и добро име на всяка търговска организация и известна персона. Търговец който държи на безупречната си репутация и предметите, с които компанията му търгува или изработва подобни е разумно да сложи описание за тях в мрежата, но ще се постигне ли нужният ефект? Ако притежавате уебсайт, който се намира в топ местата на първа страница описващи вашите услуги може да се приеме, че в този момент сте настигнали целта си, но защо и още 4-5 резултати от първите топ 8 да кажем да не са статии за продукта ви?

Ако вече имате нужните знания в известна степен и с тършуването в интернета навярно вече знаете, че търсещите машини вадят по дефолт по най-често десет резултати на заглавната страница от диренето. В линковете е вероятно да има одобрително текстово послание за търгуваните от компанията ви стоки, но има вероятност да има и не до там приятни текстове за тях, които евентуално мисля че няма да ви допаднат особено след като всеки човек ползващ интернет може да ги прегледа моментално щом реализира търсене по фразите или думите, които ви засягат.

В този текст желая да ви уведомя, че всичко това е непостоянно, защото вече съществуват известен брой екипи, които провеждат изграждане и поддръжка на онлайн репутация. Нормално е да заключим, че те умеят да вземат динамично участие в защитата на приемливото марка и се грижат информацията, която е на първите страници в търсещите машини да е или възхваляваща или неангажираща. Така доста сърфиращи в интернет които попаднат на нея, ще оценят отличните особености на човека или стоката, който е избран и всички неудобни мнения да отпаднат на задни места в изведените резултати.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: